Salvia Praktijk voor Natuurgeneeskunde Acupunctuur Massagetherapie Homeopathie te Izaak Evertslaan 5 Arnhem

Ook voor jou de beste plek?
Volgens mij heb ik hem gevonden! Een plek voor mijn praktijk die aan al mijn wensen voldoet. Het is in ieder geval voor mij de beste plek, ook voor jou?

Het is een rustige, stille plek, eindelijk!, dat heb ik altijd erg belangrijk gevonden maar niet altijd kunnen bieden. Ook de directe omgeving is rustig. Gelegen aan het mooiste park van Nederland; het Sonsbeek park. Ideaal om voor een behandeling alvast te landen en tot rust te komen, ideaal om na een behandeling alles te laten bezinken en na te genieten in rust en stilte, in de natuur.
Parkeren is gratis en de bereikbaarheid zeer goed. Met het openbaar vervoer is het ongeveer 10 minuten lopen door de prachtige omgeving van de burgemeesterswijk met panden uit het begin van de 20e eeuw.

Bij binnenkomst is er een receptie en wachtruimte:
De wachtruimte:
En de praktijkruimte vlak na inrichting;
(ondertussen heb ik er al enkele dagen in mogen werken, ik ben er erg graag :-)    )Kom jij mee helpen de ruimte meer "ziel" te geven?

Dat kan op een van de 6 dagen in de week, ook buiten kantoor uren door 06-28912993 te bellen.
Om de ruimte goed in te wijden en te vullen met goede energie zal er de komende 2 maanden extra tijd zijn voor een goed kopje thee en een gesprek naast het uurtje consult en behandeling. Tot ziens!

Warme groet,

Erik.


Geen opmerkingen